Usb bellekten Ubuntu'yu kuramıyorum.Yardım lütfen

adil_x
bilgi
ileti adresi
28-07-2010 15:01

Merhaba.Biliyorum yardım alacağım site burası değil ama Ubuntu-tr.org kapanmış durumda.Pardus'un ati ekran kartı probleminden dolayı Ubuntu'ya geçmiştim.Şimdi Ubuntunun son sürümüne geçmek istiyorum.Bugüne kadar hep cd ile kurulum yaptım.İlk defa flash bellek ile kurulum yapacam lakin unetbootin ile ubuntu iso dosyasını usb belleğe başarılı bir şekilde yazdırdıktan sonra pc yeniden başlatıp F12 ile FDD seçeneğini seçmeme rağmen ekran grup menüsüne düşüyor ve yeni işletim sistemini kurulumunu yapacağım ekrana geçmiyor.Ne yapabilirim.

etiketubuntu

Chrome OS'lu Tablet Geliyor

google-chrome-os-tablet_1

iPad'e rakip olarak Chrome OS'lu HTC tablet geliyor.

Haberler Sizi Çağırıyor

ozgurlukicin-takimi_

Özgürlükİçin'e çeviri ve özgün haberlerinizle katkıda bulunmak ister misiniz?

Sakarya'dan Açık Eğitim

alms_logo

Sakarya Üniversitesi, açık kaynak kodlu Akademik LMS'yi duyurdu.

emfi
Sürüm: Pardus 2009
bilgi
ileti adresi
28-07-2010 15:09

FDD disket sürücüdür. USB değil  :S

adil_x
bilgi
ileti adresi
28-07-2010 15:10

iyide laptopta disket sürücü yok.Neyi seçmem gerekiyor peki.Usb diye mi gözükür?

daligo5
Sürüm: Pardus 2009
bilgi
ileti adresi
28-07-2010 23:40

genelde bios ta bu işler su sekilde yürür

önce taktıgın usb sürücüyü 1. hdd olarak gösterirsin daha sonra da boot menusunden hdd seceneğini 1. önceliği verirsin ve f10 tusuna basarak kayıt edersin tekrar başlatırsın

bu arada bence ubuntu yada pardus farketmez ben ubuntu forumunu da takip ediyorum orada da pardus için yardım ısteyen arkadaşlara yardımediliyor yanı zaten hepimiz aynı taraftayız o yuzden kimse alınmaz merak etme :) kolay gelsin kardeş

Yanıtla