cad ve cam programlarının açılması

texas_16
bilgi
ileti adresi
17-04-2009 03:27

öncelikle merhabalar fanatik bir pardus kullanıcısı olarak cad ve cam programlarının açılabilmesi için program desteği rica ediyorum. Şu anda bu programları virtual box sayesinde windoze ile açabiliyrum ama bu zorunluluktan kurtarmanızı taleb ediyorum. Netekim catia , solid works , autocad , elektroplan , wincc flexible  gibi sanayi kuruluşları tarafından istenen ve tanınan programların çalışabilmesi için bu yardımı beklemekteyiz. Keza pardusun windoze den ayırlması taraftarıyım fakat bu programların çalışmasına da ihtiyacım var alakanıza teşekkür eder saygılarımı sunarım Allaha emanet olun başarılı çalışmalar.

etiketaramacanon
Bu ileti 1 kez değiştirilmiş olup, son kez 18-04-2009 09:22 tarihinde AliIsingor tarafından değiştirilmiştir.

__BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE, BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE__ Texas_FATİH

Symbian Artık Özgür

symbiayenikimlik

Mobil pazarın en büyük işletim sisteminin kodlarını artık indirebilirsiniz.

Pardus Piyangosu'nun Hediyeleri

07-geleneksel

Pardus Piyangosu'nun hediyelerini merak ediyor musunuz?

Pardus Akademik Bilişim 2010'da!

ab-mugla_

Pardus, "Üniversitelerde Özgür Yazılım" temasıyla Akademik Bilişim 2010 Konferansı'nda.

mehmetbey
bilgi
ileti adresi
18-04-2009 03:55

Çok fazla bilgimin olmadığını söyleyerek,

http://www.varicad.com/en/home/

bu adresdeki yazılımı denemeni tavsiye ederim...

Saygılar...

AliIsingor
Topluluk Yöneticisi
Sürüm: Pardus 2009
bilgi
ileti adresi
18-04-2009 09:26

Burasının Pardus kullanıcılarının birbirleriyle yardımlaşma ve bilgi platformu olduğunu size hatırlatırım.

İletilerde politikaya izin vermiyoruz. Üye olurken altına imza atttığınız içerik politikası metni de bunu açıkça yasaklar. Bu nedenle mesajınızda Pardus ile ilgili olmayan kısımları sildim.

Linux is like living in a teepee. No Windows, no Gates and an Apache in house!
okanakyuz
bilgi
ileti adresi
18-04-2009 11:23

CAD CAM programlarının en iyileri nelerdir  biliyorsunuzdur.  Bu programların haricinde cad-cam-cae işlerini yapmak nerdeyse hüsrandır. (çok denedim) profesyonel sipesifik işler yani. Opensource karşılıkları yetersiz gibi. Firmaların yazdığı programların bazılarının UNIX kökenleri var (Catia mesela) bu nedenle bazı programların unix iş istastonu versiyonları var (genellikle BSD tarzı işletim sistemi üzerinde CDE masaüstü kullanıyorlar.)

Üzgünüm ama işiniz bu ise yapacak pek bir alternatifiniz şuan için yok

Yanıtla